Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Tότε όρος απαγόρευσης με το ποδόσφαιρο, τώρα;

Η συζήτηση από την προηγούμενη "Δίκη στο Open", την προηγούμενη Δευτέρα 20.1.2020.
ΘΩΜΑΙΔΗΣ: Πριν σχολιάσουμε τα της "Big4", να δούμε κάτι, που είπε ο κ. Κοντονής, εδώ στην τηλεοπτική "Δίκη" την προηγούμενη Δευτέρα. Τον ρωτήσαμε, για μισό λεπτό κ. Κοντονή, εσείς δεν είσασταν, που θα μαζεύατε του τέσσερεις και θα κάνατε εσείς τη συνάντηση των "Big4"? Προσέξτε την απάντηση:
KΟΝΤΟΝΗΣ: Υπήρξε ένας προβληματισμός  τότε, εάν θυμάμαι καλά, εγώ ήμουν στη Βουλή εκείνο το πρωί, από τους νομικούς συμβούλους του κ. Μαρινάκη. Και ότι, ενδεχομένως, μία τέτοια συνάντηση, η οποία ήταν συνάντηση ιδιοκτητών όμως, δεν ήταν συνάντηση προέδρων, μπορούσε να δημιουργήσει ένα πρόβλημα, με τον περιοριστικό όρο.
ΘΩΜΑΙΔΗΣ: Προφανώς έχει αλλάξει νομικούς συμβούλους ο κ. Μαρινάκης. Αυτό είναι το ένα. Από τη στιγμή, που υπήρχε - όπως λέει ο κ. Κοντονής τουλάχιστον - πρόβλημα με τους νομικούς συμβούλους και δεν του επέτρεψαν, να είναι παρών στη συνάντηση και έτσι χάλασε η γιορτή και δεν έγινε ποτέ η συνάντηση. Τώρα όμως δεν έχει αλλάξει από όσο γνωρίζω ο περιοριστικός όρος, παραμένει, υφίσταται.
ΜΠΟΥΖΟΣ: Η μοναδική γιορτή, που δεν θα χαλάσει απόψε, είναι η γιορτή του Μάκη.
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν υιοθετώ αυτά, που λές.
ΜΠΟΥΖΟΣ: Eδώ υπάρχει ένας περιοριστικός όρος, που απαγορεύει στον κ. Μαρινάκη την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο. Αυτόν τον άνθρωπο, στον οποίον αυτόν τον όρο τον επέβαλλε η Ελληνική Δικαιοσύνη, ο εκφραστής του ελληνικού κράτους, τον καλεί στο τραπέζι, να λύσουν τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και εδω υπάρχει ευθεία σύγκρουση, ανάμεσα στην πρόσκληση και στον κ. Μαρινάκη, που έχει απαγόρευση ενασχόλησης.Και το ερώτημα είναι, ο κ. Αυγενάκης την ελληνική Δικαιοσύνη, τη γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του;