Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

MAΡΟΥΠΑ στη "Δίκη": "Οι Big4 είναι... δύο"!

"Οι Big4 είναι οι εξής... δύο! Σαββίδης - Μαρινάκης".
Το είπε στη "Δίκη στο Open", την προηγούμενη Δευτέρα 20.1.2020, η δικηγόρος Ειρήνη Μαρούπα, τακτικό μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, ενώ είχε προηγηθεί η παρακάτω κουβέντα:

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν είναι απαξιωτικό, για το ελληνικό ποδόσφαιρο, να συμμετέχουν οι τέσσερεις, οι "Big4", όπως τους λέτε; Δηλαδή οι υπόλοιποι τι είναι; O Aτρόμητος, η Λάρισα, η μία ομάδα, η άλλη, δεν έπρεπε να φωνάξει όλους τους ιδιοκτήτες, των ΠΑΕ της πρώτης εθνικής κατηγορίας;
ΘΩΜΑΙΔΗΣ: Είναι απολύτως δίκαιος ο προβληματισμός σας. Συντάσσομαι.Και επίσης είναι απαξιωτικό, γιά το ποδόσφαιρο, να είμαστε υπό την επιστασία μιάς ποδοσφαιρικής τρόικας, η οποία λύνει και δένει κατά το δοκούν και τρία χρόνια, κατά την άποψη μου, δεν έχει κάνει και πολλά πράγματα.
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ: Απορώ, πως οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ δεν ξεσηκώθηκαν, διότι αυτή η αποικιοκρατικού τύπου συνεδρία, που θα γίνει, ουσιαστικά μειώνει το ποδόσφαιρο. Στην Αγγλία θα μπορούσε, να υπάρχει μία τέτοια συνάντηση των Big4; θα γινόταν πόλεμος!
ΘΩΜΑΙΔΗΣ: Μαζί μας είναι η κ. Ειρήνη Μαρούπα, τακτικό μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία ασφαλώς και έχει άποψη, για τη συνάντηση των "Big4" και γιά την ποδοσφαιρική τρόικα.
ΜΑΡΟΥΠΑ: Εχω άποψη. Αφού ασχολούμαι με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο; Hθελα να σας πω ότι, υπάρχουν δύο αυτή τη στιγμή στο ελληνικό ποδόσφαιρο και όλοι οι υπόλοιποι είναι παρατρεχάμενοι. Οπότε, δεν ξερω κ. Τριανταφυλλόπουλε, γιατί σας κάνει εντύπωση;
TΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ: Ποιοί δύο;
MAΡΟΥΠΑ: Ο Μαρινάκης και ο Σαββίδης. Και όλοι οι αλλοι τρέχουνε τριγύρω, να... σκουπίσουνε τα χαλιά τους.
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ: Nα σε βουτήξει ο Μελισσανίδης, να δεις. Ακου δύο..
ΜΠΕΝΕΑ: Θα... παρέμβει πάλι ο κ. Μελισσανίδης..
ΜAΡΟΥΠΑ: Ας παρέμβει.. Ο καθένας δικαιούται, να έχει μία άποψη..