Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020

"Μύριζε... μπαρούτι"!... (video)

Οι "Δικογραφίες" καταγράφουν τις κορυφαίες στιγμές της "Δίκης στο Οpen", για το 2019, με πιό επεισοδιακή την τελευταία εκπομπή της χρονιάς, που μεταδόθηκε στις 23.12.2019, περίπου ένα τέταρτο πριν από τα μεσάνυχτα.
Στην τελευταία εκπομπή του χρόνου, υπήρξε κατ΄ αρχήν ολική ανατροπή της θεματολογίας της, καθώς προέκυψαν πολύ σοβαρές εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και θέματα με τους διαιτητές της SL1, που αποφάσισαν, τότε, αποχή από την αγωνιστική στις 4 Ιανουαρίου, που ελήφθη με ψήφους 76 στις 76.
Ανήμερα την Πρωτοχρονιά 2020, ψήφισαν κατά της αποχής, η οποία τελικά δεν θα γίνει..
Στην τελευταία εκπομπή του χρόνου όμως, η ατμόσφαιρα... μύριζε μπαρούτι!


ΘΩΜΑΙΔΗΣ: Aυτό σημαίνει πρακτικά ότι, υπάρχει μία ομόφωνη απόφαση των διαιτητών, ώστε να απόσχουν από τα πρωταθλήματα και οι λόγοι είναι πολλοί. Σύμφωνα με το άτυπο όργανο της SL1 και τους επικεφαλής, η αποχή γίνεται για πάρα πολλούς λόγους, για παράδειγμα, ο τελευταίος λόγος είναι η επίθεση στον διαιτητή Ευαγγέλου, τα όσα συνέβησαν τον τελευταίο καιρό με δυσμενείς κρίσεις παραγόντων, για τους διαιτητές, οι μηνύσεις και οι αγωγές κατά διαιτητών. Εχει ενδιαφέρον να δούμε τις εξελίξεις, βρισκόμαστε πέντε λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα και πέντε διαιτητές κινδυνεύουν με σύλληψη! Ιδού το σχετικό αστυνομικό έγγραφο, το οποίο μετά από μήνυση του επιτίμου προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σάββα Θεοδωρίδη, έχει ήδη διαταχτεί ο εντοπισμός και η σύλληψη των διαιτητών του αγώνα Βόλου Ολυμπιακού.
Δείτε την εκπομπή: από την έναρξη, μέχρι 00.7.41'.https://www.tvopen.gr/watch/16289/hdikhstoopen232f122f2019
Στο στούντιο ο κ. Αλέξης Κούγιας, γνωστός ποινικολόγος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Λάρισας, ο κ. Σταύρος Χάντζος, ειδικός αθλητίατρος, ο κ. Θωμάς Ντζόκας, ιδιοκτήτης στοιχηματικής εταιρίας, όπως κάθε Δευτέρα ο Τάσος ΄Κάκος, πρώην διεθνής διαιτητής, για να κρίνει τις πολυσυζητημένες φάσεις, με κορυφαίες αυτές, που έχουν συμβει στο Βόλο  και στη Λαμία, η Μαίρη Μπενέα, με τις "Δικογραφίες" της και ο Γιώργος Μπούζος, από το αθλητικό "Μετρόπολις".
Ιδού το έγγραφο της αστυνομίας, καθώς εξελίσσεται η αυτόφωρη διαδικασία.
Κι αν αναρωτιέστε τι είναι το άρθρο 132 ΠΚ., είναι δωροδοκία, δωροληψία, γιά αλλοίωση αποτελεσμάτων αγώνα.